"For when performance matters"

QUALITY & TECHNOLOGY

Classique Zadel

De WOW Classique beschikt over een unieke boom en excellente eigenschappen.

EEN SUPERIEUR ZADEL VOOR EEN STANDAARDPRIJS VAN 3500 € !

De WOW Classique beschikt, net zoals de WOW Competitor, over de unieke boom met al zijn excellente eigenschappen.

De kussens zijn wolgevuld en het zadel is verkrijgbaar in spring- veelzijdigheid- en dressuurversie. Zowel in donkerbruin als zwart in de maten 16 inch, 17 inch en 18 inch.

Elk type heeft zijn specifieke en zeer comfortabele zit en flappen.

Dit zadel is sinds november 2014 op de markt maar heeft zijn succes al bewezen. Klanten die dit zadel aanschaften en wijzelf zijn zeer enthousiast over het comfort, de ligging, de kwaliteit en vooral de bewegingsvrijheid van het paard.

Ben je op zoek naar een superieur zadel in een standaard prijsklasse (prijs van dit zadel is 2999 €) Dan is dit zadel een echte aanrader!


Classique Badges 100 (5).jpg Y-gevormde boom.
Dit uniek concept maakte het mogelijk een smalle twist te voorzien voor een perfecte beenligging en beencontact zonder aan stevigheid te moeten inboeten.
Classique Badges 100 (6).jpg Laterale beweging.
Terwijl de boom in de lengterichting perfecte stevigheid garandeert, is de voorboom flexibel en kan dus bij elke schouderbeweging meegaan zodat je paard veel meer schoudervrijheid krijgt.
Classique Badges 100 (1).jpg Kussens zonder drukconcentratie.
De boompunt en stijgbeugelhaken laten bij druktesten altijd een concentratie van druk achter de schouder zien. Deze zijn bij de WOW-kussens weggewerkt waardoor de drukverdeling gegarandeerd blijft over het gehele kussen. Dit resulteert opnieuw in meer bewegingsvrijheid voor je paard.
Classique Badges 100 (3).jpg Het kopijzer in vele maten.
Het kopijzer van het WOW-zadel is er in 10 maten om elk type paard te kunnen voorzien.
Classique Badges 100 (2).jpg Vorm van ruggewervel.
Voor elke vorm van ruggewervel, breed of smal is er een kopijzer voorzien. Van V-vormig naar UU-vormig.
Classique Badges 100 (4).jpg Dubbele stijgbeugelhaak.
Je hebt de keuze voor 2 standen waardoor je je beenpositie naar behoefte kan aanpassen om dressuur te rijden, te springen, te gaan wandelen of een jong paard zijn eerste passen onder het zadel te late zetten.
Google+
Warning: file_put_contents(/home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/files/cache/pages/0/3/5/035330771c13f84cc2d1fa9936435c8afb2dfeb6f2db34e9641bfcc88440dc96.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62