"For when performance matters"

QUALITY & TECHNOLOGY

Modulair zadel

WOW™  is wereldwijd het eerste modulaire zadel.

Met WOW is het voor de eerste keer mogelijk een traditioneel uitziend zadel te hebben met alle eigenschappen van een traditioneel zadel waarbij het mogelijk is de verschillende onderdelen in zijn geheel of gedeeltelijk zo te veranderen dat het voor verschillende paarden, ruiters en disciplines past.

De zitting, kussens en zweetbladen van het zadel zijn los van elkaar  verkrijgbaar, zodat je gemakkelijke de verschillende onderdelen kunt verwisselen. Gecombineerd maken ze een zadel dat de prestatie van paard en ruiter onverslaanbaar maakt!

Het Flair Air systeem is in de kussens ingebouwd, wat het mogelijk maakt voor de kussens om zich rondom de spieren van het bewegende paard te bewegen en ruimte te geven aan deze bewegingen. De lucht is aanpasbaar en draagt op die manier bij aan een gebalanceerd zadel op een bewegend paard.

WOW™ competitor presteert op de hoogste niveau's van dressuur, springen, eventing en endurance. De gepatenteerde technologie en concepten maken dat er geen ander merk is met een zadel zoals deze. Het is een uniek systeem wat klaar is voor de 21ste eeuw.

Google+
Warning: file_put_contents(/home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/files/cache/pages/3/1/6/316e03dccb02cc45c018e31b58a9d0b18a22fca2b9498b95215f0329115d61db.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62