"For when performance matters"

QUALITY & TECHNOLOGY

FLAIR®

Flair® - Vulling met lucht

Ja! Flair® kussens zijn met lucht gevuld. En ja, door middel van zadeldrukmetingen is bewezen dat dit het beste is wat men een paard kan bieden aan comfort!

Flair® is een, uit vier luchtkamers bestaand systeem, dat een zachte, flexibele en gelijkmatig oppervlak zonder drukpunten bied voor het paard.

In tegenstelling tot zadels die met wol gevuld zijn, zijn alle aanpassingen, terwijl de ruiter in het zadel zit, snel gedaan. U en uw zadelfitter kunnen het zadel perfekt voor-achterwaarts en rechts-links instellen en uitbalanceren. Ook wanneer het paard ongelijkmatige bespiering heeft. Eenmaal aangepast hebben de Flair® luchtkamers geen verdere instelling, alleen wanneer de voedingstoestand of trainingsconditie wijzigt. Maar ook dan is de verandering eenvoudig te doen.

Google+
Warning: file_put_contents(/home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/files/cache/pages/7/d/5/7d58170d4b3d8a25f7c21427b821fe8c1c492c5afeeb988b60d9b050b2751c3a.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62