"For when performance matters"

QUALITY & TECHNOLOGY

Drukmetingen WOW

Indrukwekkend onder druk

Het WOW™ zadel is een optelsom van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, waarin elk aspect in de aanpassing van traditionele zadels bekeken is en zo is aangepast dat comfort en prestaties maximaal zijn.

Door onze investering in moderne drukmeettechniek en daarmee optimalisatie van ons zadel zijn we van mening dat u geen zadel kunt vinden met betere resultaten tijdens een zadeldruk meting dan WOW.

Drukpunten van stijgbeugels en zadelboom behoren tot de verleden tijd. De draagvlakken zijn zo groot gemaakt dat geen enkel ander zadel, ook niet een westernzadel, in de nabijheid van de voortdurende draagvlakken van het WOW™ zadel komt.

De breedte van de zadelkamer, die door ons design ontstaan is zorgt voor niet alleen vrijheid voor de wervelkolom, maar ook voor schoudervrijheid en ontwikkeling van de spieren.

Google+
Warning: file_put_contents(/home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/files/cache/pages/b/c/b/bcb2d8e5491fc85bf9bc29018b793d40b25df9e4b80fcfcfabad507fcda880aa.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62